• National Day Closing Notice

    Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the National Day holidays from 1th October to 6th October 2019 and will resume business on 7th October 2019. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
    Maca deui
  • Cina Mobile geus diwangun leuwih ti 20.000 stasiun basa 5G dina 52 kota konci di Cina

    Dina September, 5G titik komérsial anu approaching, sarta sagala informasi ngeunaan 5G ieu mangaruhan saraf industri. Unicom na Telecom geus babarengan ngawangun stasiun basa 5G di sisi ieu, sarta Cina Mobile ieu ogé ngalakonan pangwangunan jaringan 5G kalawan usaha hébat di sisi éta. Sareng deuih ...
    Maca deui
  • Pertengahan Autumn Festival nutup bewara

    Shengda Communications Co., Ltd. hoyong ngawartosan umum yen kantor na bakal ditutup dina mangsa libur Pertengahan Autumn Festival ti 13 September nepi ka 15 September 2019 sarta bakal neruskeun bisnis on 16 September 2019. Simkuring hapunten Sakur kasulitan disababkeun.
    Maca deui
  • Kumaha Paham Antenna

    Anteneu anu dipaké pikeun ngirimkeun sinyal ti stasiun basa jeung ponsel. Dina kali prasejarah, wangunan tallest di unggal kota kudu janten munara TV. Tipi ogé narima sinyal ti munara TV ngaliwatan anteneu. Dua anteneu pecut jeung anteneu sarua dina luhureun bentuk anténeu m ...
    Maca deui
  • SHENGDA di Sumber Global Electronics 2019

    SHENGDA siap nangkeup jaman anyar upcoming ku presenting téhnik paling canggih urang jeung produk. Global Sumber Electronics nyaeta panglegana dagang éléktronika adil, Kami ningali maju ka promosi bursa tina téhnologi pang anyarna di dieu ogé néangan deui kerjasama oppo ...
    Maca deui