• May International Labour Day Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the May International Labour Day holidays from 1th May 2020 and will resume business on 4th May 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.        
  Lexo më shumë
 • Start to Working on 2020.02.17

  Shengda Communications Co., Ltd on 15th February  applied to the Country for resumption of work and passed the Country inspection. On 17th February , Shengda Communications Co., Ltd has started to work and the productivity has returned to normal. If you have an new inquiry, please let me know. &...
  Lexo më shumë
 • WuHan Fighting! China Fighting!

  Lexo më shumë
 • Chinese New Year Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the Chinese New Year holidays from 21th January  2020 and will resume business on 2th February 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
  Lexo më shumë
 • New Year’s Day Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the New Year’s Day holidays from 1th January  2020 and will resume business on 2th January 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
  Lexo më shumë
 • SHENGDA at Global Sources Electronics Oct 2019

  SHENGDA është i gatshëm për të përqafuar epokën e ardhshme të re duke paraqitur teknikën tonë më të përparuar dhe të produkteve. Global Burimet Electronics është më i madh Panairi elektronike në botë, Ne po shohim përpara për të nxitur shkëmbimin e teknologjisë së fundit këtu, si dhe duke kërkuar më shumë bashkëpunim oppo ...
  Lexo më shumë
 • National Day Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the National Day holidays from 1th October to 6th October 2019 and will resume business on 7th October 2019. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
  Lexo më shumë
 • China Mobile ka ndërtuar më shumë se 20.000 stacione bazë 5G në 52 qytetet kryesore në Kinë

  Në shtator, nyjet komerciale 5G po afrohet, dhe të gjitha informatat në lidhje me 5G është që ndikojnë nervat e industrisë. Unicom dhe Telecom kanë ndërtuar së bashku stacionet bazë 5G në këtë anë, dhe China Mobile është gjithashtu duke bërë ndërtimin e rrjetit 5G me përpjekje të mëdha në atë anë. Përveç kësaj për të ...
  Lexo më shumë
 • Mid-Autumn Festival Njoftim mbylljes

  Shengda Communications Co, Ltd do të donte për të informuar publikun se zyra e tij do të jenë të mbyllura gjatë festave të Mid-Autumn Festival nga 13 shtator deri më 15 shtator 2019 dhe do të rifillojë biznesin më 16 shtator 2019. Ne kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim të shkaktuara.
  Lexo më shumë
 • Si të Kuptojnë Antena

  Antena është përdorur për të transmetuar sinjale nga stacionet bazë dhe telefonat celular. Në kohët parahistorike, ndërtesa më e lartë në çdo qytet duhet të jetë një kullë TV. Televizioni gjithashtu merr sinjale nga kulla televizive me anë të antenave. Dy antena Whip me të njëjtat antenave në krye të formës antena m ...
  Lexo më shumë
 • SHENGDA në Global Burimet Electronics 2019

  SHENGDA është i gatshëm për të përqafuar epokën e ardhshme të re duke paraqitur teknikën tonë më të përparuar dhe të produkteve. Global Burimet Electronics është më i madh Panairi elektronike në botë, Ne po shohim përpara për të nxitur shkëmbimin e teknologjisë së fundit këtu, si dhe duke kërkuar më shumë bashkëpunim oppo ...
  Lexo më shumë