• May International Labour Day Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the May International Labour Day holidays from 1th May 2020 and will resume business on 4th May 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.        
  Прочитај повеќе
 • Start to Working on 2020.02.17

  Shengda Communications Co., Ltd on 15th February  applied to the Country for resumption of work and passed the Country inspection. On 17th February , Shengda Communications Co., Ltd has started to work and the productivity has returned to normal. If you have an new inquiry, please let me know. &...
  Прочитај повеќе
 • WuHan Fighting! China Fighting!

  Прочитај повеќе
 • Chinese New Year Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the Chinese New Year holidays from 21th January  2020 and will resume business on 2th February 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
  Прочитај повеќе
 • New Year’s Day Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the New Year’s Day holidays from 1th January  2020 and will resume business on 2th January 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
  Прочитај повеќе
 • SHENGDA at Global Sources Electronics Oct 2019

  Shengda е подготвена да се вратиме на претстојните нова ера со презентирање на нашата најнапредна техника и производи. Глобал Извори Electronics е најголемиот саем за електроника во светот, Ние сме во потрага очекуваме да се промовира размена на најновата технологија, тука, како и бараат повеќе Oppo соработка ...
  Прочитај повеќе
 • National Day Closing Notice

  Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the National Day holidays from 1th October to 6th October 2019 and will resume business on 7th October 2019. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
  Прочитај повеќе
 • China Mobile има изградено повеќе од 20.000 5G базни станици во 52 клучните градови во Кина

  Во септември, 5G комерцијални јазли се приближува, и сите информации во врска со 5G влијае на нервите на индустријата. Unicom и Телеком заеднички изграден 5G базни станици на оваа страна, и Кина Mobile е исто така прави 5G мрежа конструкција со големи напори на таа страна. Како додаток на ...
  Прочитај повеќе
 • Есенен фестивал Затворање Известување

  Shengda комуникации копродукции, Ltd би сакале да ја информираме јавноста дека неговата канцеларија ќе бидат затворени за време на Есенен фестивал празници од 13. септември - 15 Септември 2019 година и ќе продолжи со бизнис на 16 септември 2019. Ние се извинуваме за непријатностите предизвикани.
  Прочитај повеќе
 • Како да се разбере Антена

  Антена се користи за пренос на сигнали од базните станици и мобилните телефони. Во праисториски времиња, највисоката зграда во секој град мора да биде телевизиската кула. Телевизија, исто така, добива сигнали од ТВ кула преку антени. Двете камшик антени со истиот антени на врвот на антената форма м ...
  Прочитај повеќе
 • Shengda на Глобал Извори Електроника 2019

  Shengda е подготвена да се вратиме на претстојните нова ера со презентирање на нашата најнапредна техника и производи. Глобал Извори Electronics е најголемиот саем за електроника во светот, Ние сме во потрага очекуваме да се промовира размена на најновата технологија, тука, како и бараат повеќе Oppo соработка ...
  Прочитај повеќе