Топло-продажба на производи

Квалитетот на прво место, Безбедност Загарантирана

 • Квалитет

  Квалитетот е критериум, квалитетот е лојалност, квалитетот е одговорност, квалитетот е на животот на претпријатието. Без квалитет, интегритет и пазар, претпријатието ја губи својата способност да преживеат. Shengda Со производите на првата класа, одлична услуга, брза испорака и најдобра цена, победивме на високо фалат странски клиенти.

 • управување со

  Shengda има млада и иновативна управување со таленти. Преку ефективна комуникација и премолчена соработка меѓу различните одделенија, годишниот ефикасност продуктивноста на компанијата е значително подобрена. Обука на таленти е високо ценет, која обезбедува силна гаранција за Shengda.

 • способност

  Преку учеството на индустријата елити, може да се подобри квалитетот, намалување на вкупните трошоци и да се скрати цел на проектот за време, се стремиме да се постигнат резултати постојано подобрување, и да се направи Shengda силен конкурент во глобалниот пазар. Клиентите придаваат големо значење за нашата способност да се развие иновативни дизајн и висок капацитет за производство, додека средбата прецизни стандарди за квалитет и брзина на одговор.

 • однесување

  Сега, ние се обидуваме да се создаде нов пазар, создавајќи поедноставно, поефтино и крајно задоволувачки начин на водење бизнис. Shengda има искусен тим кој може да се исполнат одредени потреби на производите во секое време. Вредноста ние создаваме не е едноставно да се обезбеди антени, но за да се трансформира антени во вашите потреби и потреби.

РАЗВОЈ НА КОМПАНИЈАТА

Да го земеме нашиот развој на повисоко ниво

НАШИ ПАРТНЕРИ

Ние ќе се подобри и зајакне партнерството што го имаме.

 • AT & T
 • Водафон
 • Тјан LU
 • MOTOROLA
 • AnyTone (1)
 • Nanfone
 • wouxun