• May International Labour Day Closing Notice

    Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the May International Labour Day holidays from 1th May 2020 and will resume business on 4th May 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.        
    Waca liyane
  • Start to Working on 2020.02.17

    Shengda Communications Co., Ltd on 15th February  applied to the Country for resumption of work and passed the Country inspection. On 17th February , Shengda Communications Co., Ltd has started to work and the productivity has returned to normal. If you have an new inquiry, please let me know. &...
    Waca liyane
  • WuHan Fighting! China Fighting!

    Waca liyane
  • Chinese New Year Closing Notice

    Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the Chinese New Year holidays from 21th January  2020 and will resume business on 2th February 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
    Waca liyane
  • New Year’s Day Closing Notice

    Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the New Year’s Day holidays from 1th January  2020 and will resume business on 2th January 2020. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
    Waca liyane
  • SHENGDA at Global Sources Electronics Oct 2019

    SHENGDA siap ngisin jaman anyar mbesuk dening pun technique paling majeng kita lan produk. Global Sumber Electronics punika donya paling perdagangan electronics padha, We are looking nerusake kanggo mromosiaken exchange saka teknologi paling anyar kene uga seeking liyane kerjasama oppo ...
    Waca liyane
  • National Day Closing Notice

    Shengda Communications Co., Ltd. would like to inform the public that its office will be closed during the National Day holidays from 1th October to 6th October 2019 and will resume business on 7th October 2019. We Apologize for Any Inconvenience Caused.
    Waca liyane
  • China Mobile wis dibangun luwih saka 20,000 stasiun basa 5G ing 52 kutha tombol ing China

    Ing September, 5G kelenjar komersial sing nyedhak, lan kabeh informasi bab 5G nggowo pengaruh syaraf saka industri. Unicom lan Telecom wis melu dibangun stasiun basa 5G ing sisih iki, lan China Mobile uga mengkono construction jaringan 5G karo efforts gedhe ing sisih sing. Saliyane ...
    Waca liyane
  • Mid-Autumn Festival Closing Kabar

    Shengda Komunikasi Co., Ltd. kaya ngandhani umum sing kantor bakal ditutup sak preian Mid-Autumn Festival saka 13 September kanggo 15 September 2019 lan bakal nerusake bisnis ing 16 September 2019. We Apologize kanggo Sembarang nyaman disebabake.
    Waca liyane
  • Carane Ngerti Antena

    Antena digunakake kanggo ngirimaken sinyal saka stasiun basa lan telpon seluler. Ing jaman pra-sejarah, bangunan paling inggil ing saben kutha kudu menara TV. Television uga ditampa sinyal saka menara TV liwat antena. Loro antena mecut karo antena padha ing ndhuwur wangun antena m ...
    Waca liyane
  • SHENGDA ing Sumber Global Electronics 2019

    SHENGDA siap ngisin jaman anyar mbesuk dening pun technique paling majeng kita lan produk. Global Sumber Electronics punika donya paling perdagangan electronics padha, We are looking nerusake kanggo mromosiaken exchange saka teknologi paling anyar kene uga seeking liyane kerjasama oppo ...
    Waca liyane